RINASCIMENTO

Rinascimento bij Choices Voorburg

JOSH V

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd vrouwenharten sneller doen kloppen.

JOSH V creëert toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze, prêt-à-porter collecties die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen.

JACKY LUXURY

Eigenwijs, fashionable, speels met een classy twist. Met deze mix voldoet het Nederlandse merk Jacky Luxury aan de wensen van de modebewuste vrouw van nu. Momenteel lanceert Jacky Luxury vier collecties per jaar.

De collectie, bestaande uit zowel basic items als uitgesproken stukken, is gebaseerd op de powervrouw die zich sexy en zelfverzekerd wil voelen. Luxe materialen van hoogwaardige kwaliteit, maar toch betaalbaar.

STUDIO ANNELOES

Anneloes ontwerpt zelf de gehele collectie in Amsterdam.

In ieder kledingstuk zie je haar liefde en passie voor damesmode terug. De kleding blijft mooi en modieus en daarmee biedt Studio Anneloes een alternatief voor fast fashion. Gemaakt van eerlijke stoffen door mensen die daar onder goede omstandigheden aan hebben gewerkt voor een goede prijs.

ARMA LEDER

ARMA streeft ernaar de hoogste uitdrukking van ” new luxury ” bij zijn klanten te creëren. De ARMA vrouwen lijn vertegenwoordigt elegantie en een vrouwelijke pasvorm, een oog voor detail en verwerking van hoogwaardige materialen.

ARMA IS uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van premium leder, lammy en suède.

CHIARICO

Chiarico designs kenmerken zich door de geraffineerde belijning die de sterke punten van het vrouwelijk lichaam benadrukt, zodat elk figuur ideaal tot zijn recht komt.

“Met speciale technieken zorgt Chiarico ervoor dat oneffenheden gecamoufleerd worden, zonder de vrouwelijke vormen te verbergen. De dubbele band op onze rokken en broeken werkt corrigerend en zit zeer comfortabel.

DIVA CATWALK

Diva Catwalk bij Choices Voorburg

ESQUALO

Esqualo bij Choices Voorburg

OUI

Oui bij Choices Voorburg

FIVE UNITS

Five Units bij Choices Voorburg

RAFAELLO ROSSI

Rafaello Rossi bij Choices Voorburg

MET JEANS

MET Jeans bij Choices Voorburg

VIENTO DONNA

Viento Donna bij Choices Voorburg

DONNA DURA

Donna Dura bij Choices Voorburg

FIFTH HOUSE

Hier tekst

Smith & Soul

Hier tekst

FFC

Hier tekst